Ügyfélszolgálat: +3672520505 | mobil: +36708507636 | ugyfelszolgalat@ddek.hu 

  • FFF2023 logó

    … egy könyv . egy megépült épület . egy cikksorozat . egy épületfelújítás . egy spekulatív építészeti terv . egy megépült tanösvény. egy urbanisztikai léptékű rehabilitációs terv …
    8 munka az építészetről

    A “fiatalok feketén-fehéren 2023” a Magyar Építőművészek Szövetségének (MÉSZ) lassan húsz éves hagyománnyal rendelkező pályázata és vándorkiállítása a 40 év alatti, épített környezettel foglalkozó alkotók számára, amelynek aktuális kurátora a GUBAHÁMORI.

    Bővebben: FFF2023

  • JAF logó

    AKKREDITÁLT SZAKMAI NAP

    Pécs - 2024. május 16.

    Ezúton meghívjuk a JAF Akadémia faépítészeti rendezvény sorozatának következő állomására, amely a Pécsi Tudományegyetemen kerül megrendezésre. Szakmai napunk során a CLT faépítészeti tervezés és kivitelezés munkafolyamataiba nyerhetnek betekintést az eseményre regisztráló szakemberek.

    Bővebben: JAF Akadémia

  • EXPO logó
    A „SMART HOME”, azaz az okosotthon lesz a fő témája a 2024-es Pollack Exponak, amely idén április 18-19-én arra vállalkozik, hogy bemutassa: milyen technológiai megoldások együttes alkalmazásával jöhet létre egy intelligens épület.
     
    A kiemelt téma mellett az idei rendezvényen az elmúlt időszakban egyre inkább fókuszba kerülő elektromosjármű-iparhoz kapcsolódó hallgatói fejlesztések is megjelennek, például látható lesz egy elektromos gokart, amelyet a PTE MIK gépész, ipari termék és formatervező, villamosmérnök, illetve mérnökinformatikus hallgatói építettek.