Szeretnénk felhívni a figyelmüket és egyúttal meghívni Önöket a november 23-án Budapesten megrendezésre kerülő SHARE Budapest 2021 Nemzetközi Építészeti és Műszaki Fórum eseményére.

A SHARE Budapest építészeket és mérnököket lát vendégül a világ minden tájáról. Az idei év témája a fejlett épülettervezés és az innovatív építészeti technológiák.

A fórumon egy vita is megrendezésre kerül „Fenntarthatóság a design által. A városi élet jövője” címmel. A beszélgetést Csapó Balázs építész, a Budapesti Építész Kamara elnöke, valamint Hulesch Máté, az Építészfórum szerkesztője moderálja.

Mellékelten található a hivatalos meghívó és rendezvény plakátja.

A Magyar Építész Kamaránál bejegyzett területi kamarák tagjai 59 eurós kedvezménnyel, 40 euró ellenében válthatják meg belépőjegyüket. 

A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható!

A konferenciával kapcsolatos további információk és az előadók listája itt található:
https://share-architects.com/about-share-budapest-2021-forum/

Közvetlen regisztrációs link:
https://membership.share-architects.com/Events/Home/Details/1b229541-b857-4fd1-9e57-4abecf4f8ffc

A SHARE Budapest 2021 programjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

  • Budapesti Építész Kamara +36 1 338 2775 / +36 30 401 3355 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.(magyar)
  • SHARE Architects +40 740 117 599 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.(english)

Mellékletek:

Letöltés mek_branches-invitation-to-share-budapest_hu

Letöltés share_budapest_forum_poster