Magyar Építész Kamara - CONSTRUMA INFORMÁCIÓK

2024. április 10-14. között kerül megrendezésre az idei Construma Építőipari Szakkiállítás a Hungexpon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

A Magyar Építész Kamara és a Hungexpo együttműködésének köszönhetően az építész kamarai szakmagyakorlók számára a belépés idén mind az 5 napon ingyenes előzetes regisztrációt követően.
Ingyenes belépés regisztráció itt: https://construma.hu/mek
A regisztráció egyszeri belépésre jogosít. Az e-mailben kapott vonalkódos visszaigazolást szükséges elvinni a beléptetéshez.

A Construma megtekintéséért ebben az évben is naponta jár az 1 továbbképzési pont az építész kamarai szakmagyakorlóknak, még a hétvégi napokon is.
A kiállítás megtekintéséért járó továbbképzési pont igazolás ez alkalommal is a Magyar Építész Kamara standján vehető át az A pavilon 111G standhelyen.


A MÉK szervezésében a korábbi évekhez hasonlóan tantermi továbbképzések is lebonyolításra kerülnek a Construmán.

Április 10-én szerdán tantermi jogi (kötelező) továbbképzésen vehetnek részt a szakmagyakorlók - jelentkezés itt: https://tako.mek.hu/?m=kepzes&f=adatlap&kid=1310 ,


Április 11-én csütörtökön pedig 1,5 továbbképzési pontos MÉK szakmai továbbképzésen "MOZAIK" aktuális témák szakmagyakorlóknak címmel - jelentkezés itt: https://tako.mek.hu/?m=kepzes&f=adatlap&kid=1312 .

A csütörtöki szakmai továbbképzés előadásiból:
- A magyar építészetről szóló törvény – ÉKM
- Főépítészek – főépítészet - Turi Attila
- Aktuális adózási tudnivalók -  Adószabályozásért és Számvitelért Felelős Helyettes Államtitkárság
- Energetikai változások - dr Szalay Zsuzsanna egyetemi docens, BME
- ARCH-E - Építészeti Tervpályázatok Európai Platformja

A szerdai és a csütörtöki továbbképzésre is a Hungexpo Kongresszusi központ földszinti nagy termében kerül sor.